Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731492951

Amistoso 731492951 Información oficial sobre el partido 731492951 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Huarte f.c Alineación oficial del equipo 'Huarte f.c' en el partido 2 - 1 Pagès Power Alineación oficial del equipo 'Pagès Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Huarte f.c Alineación oficial del equipo 'Huarte f.c' en el partido 5 - 0 Pagès Power Alineación oficial del equipo 'Pagès Power' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huarte f.c

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Huarte eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 29, José Carlos Fragoso va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Manolo Echeondo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Huarte.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Amb 15 minuts disputats, Mario Alberto Maroto gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alberto Boffelli va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Mario Alberto Maroto gairebé va marcar per a Huarte des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregorie Huyghe de Huarte va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pagès Power

Goles Goles

  • 160 Minuto 61 (Gol de falta): Pagès, al minut 61, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Miguel Catoyra.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Gonzalo Ferré Gracia va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.