Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731492891

Amistoso 731492891 Información oficial sobre el partido 731492891 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido 1 - 3 Adurizleyenda Alineación oficial del equipo 'Adurizleyenda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido 2 - 0 Adurizleyenda Alineación oficial del equipo 'Adurizleyenda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Martin

Goles Goles

  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Juan Ricardo Lizarazu la va convertir en gol amb un remat de cap en Rusmir Kolčaković tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 65 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Rusmir Kolčaković del Sporting ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rusmir Kolčaković! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gino Puca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Artemiy Mavrushin va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt de posar-se per davant al minut 54 però Aitame De la Hera va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marc Tutusaus va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Cristian Vendrell va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Juan Ricardo Lizarazu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Ricardo Lizarazu de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Adurizleyenda

Goles Goles

  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Adurizleyenda van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Guntis Dimants.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Adurizleyenda agafava avantatge al minut 78 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Kostakis Chalamandaris amb mestria.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Valter Börjesson, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Adurizleyenda va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kostakis Chalamandaris va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Adurizleyenda, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Kostakis Chalamandaris va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Adurizleyenda van sortir al contraatac al minut 55, però Chris Justsen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Adurizleyenda va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gianluca Salzillo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.