Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731492365

Amistoso (Int., RC) 731492365 Información oficial sobre el partido 731492365 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

Saxsofani Alineación oficial del equipo 'Saxsofani' en el partido 5 - 1 Jaraguá Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Jaraguá Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Saxsofani Alineación oficial del equipo 'Saxsofani' en el partido 8 - 0 Jaraguá Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Jaraguá Athletic Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saxsofani

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Saxsofani va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Patrik Tulba, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Tomasz Szlichciński de Saxsofani, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Saxsofani va augmentar la diferència quan Dan Petrea no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Saxsofani va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sebastian Hapke, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Saxsofani va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Konz Habitzheim progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 12 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Władysław Biernat va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Mastronardi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Andreu Darnés gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Caiabis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andreu Darnés va rematar alt.

Jaraguá Athletic Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Jean-Maxime Lebrun va posar els visitants Jaraguá per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Jean-Maxime Lebrun va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Jaraguá que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Hans Günter Fleischner de Jaraguá va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.