Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731492298

Amistoso (Int., RC) 731492298 Información oficial sobre el partido 731492298 en Hattrick

19.05.2024 18:00:00

Aston Villa 14 Alineación oficial del equipo 'Aston Villa 14' en el partido 1 - 2 Cseles Csigak Alineación oficial del equipo 'Cseles Csigak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aston Villa 14 Alineación oficial del equipo 'Aston Villa 14' en el partido 0 - 3 Cseles Csigak Alineación oficial del equipo 'Cseles Csigak' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Villa 14

Goles Goles

  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 41, Xurxo Siñeriz va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Archie Davis, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Helmut Löwenstein de Villa es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Cseles Csigak

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pietro Paolo Sasu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador de Cseles Przemysław Cieplak va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 43 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Giangiacomo Buonfantino. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Demir Yura va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Giangiacomo Buonfantino va estar a punt de posar per davant a Cseles amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Wally Bander va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 57 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Mika Junnilainen va intentar anar-se'n per velocitat al minut 57 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el Cseles va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Demir Yura s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Pietro Paolo Sasu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Wally Bander, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): András Herendi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Stanisław Szymulski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, András Herendi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Wally Bander va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Demir Yura de Cseles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mert Göktunç de Cseles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.