Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731492116

Amistoso (Int., RC) 731492116 Información oficial sobre el partido 731492116 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

S.S. Giazera Calcio Alineación oficial del equipo 'S.S. Giazera Calcio' en el partido 2 - 0 Caranza Sport F.C. Alineación oficial del equipo 'Caranza Sport F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
S.S. Giazera Calcio Alineación oficial del equipo 'S.S. Giazera Calcio' en el partido 7 - 0 Caranza Sport F.C. Alineación oficial del equipo 'Caranza Sport F.C.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.S. Giazera Calcio

Goles Goles

  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Corria el minut 66 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Carlo Torti, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Giazera va augmentar la diferència quan Massimo Rudello no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Carlo Torti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Umberto Signoriello va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Giazera.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Giazera va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Umberto Signoriello va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Galcerán.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Giazera va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Abrescia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Sergio Abrescia gairebé va marcar per a Giazera des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Salvatore Mezzanotte de Giazera gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Giazera Carlo Torti quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Massimo Rudello l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Caranza Sport F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jacinto Roelas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fridolin Schifferli de CaranzaSFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.