Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731491247

Amistoso (Int., RC) 731491247 Información oficial sobre el partido 731491247 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Muchos Donuts Alineación oficial del equipo 'Muchos Donuts' en el partido 2 - 3 Partizanen D.S.K. Alineación oficial del equipo 'Partizanen D.S.K.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Muchos Donuts Alineación oficial del equipo 'Muchos Donuts' en el partido 1 - 2 Partizanen D.S.K. Alineación oficial del equipo 'Partizanen D.S.K.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,0 % 73,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muchos Donuts

Goles Goles

  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Marcos Galo sempre és una garantia. Al minut 44, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Salvador Corominas marcar el 1 - 0 per al Muchos.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Muchos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aimar Bereterra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Marcos Galo del Muchos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Muchos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos Ruiz Mejía va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adolfo Cara.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Murtuts Balentenea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Muchos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Alberto Galdeano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Adolfo Cara va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Aimar Bereterra de Muchos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Partizanen D.S.K.

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Partizanen va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Volodymyr Ocheretko va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 77. L'anotador per Partizanen va ser Volodymyr Volochkov, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 96, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Breno Yuri de Moraes es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Israel Fuentecilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Volodymyr Ocheretko no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Yevhen Kachur, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 274 Minuto 92 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 92 la va desaprofitar Yevhen Kachur de Partizanen, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.