Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490872

Amistoso (Int.) 731490872 Información oficial sobre el partido 731490872 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Pake+ U. D. Alineación oficial del equipo 'Pake+ U. D.' en el partido 0 - 2 Hannover 03 Alineación oficial del equipo 'Hannover 03' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pake+ U. D. Alineación oficial del equipo 'Pake+ U. D.' en el partido 0 - 1 Hannover 03 Alineación oficial del equipo 'Hannover 03' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pake+ U. D.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Fuenleal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manuel Fuenleal, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Elías Celayanda va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Rebollar de Pake+ es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 78, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elías Celayanda de Pake+ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Fuenleal de Pake+ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Lauri Räbinä de Pake+ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hannover 03

Goles Goles

  • 187 Minuto 5 (Gol tiro lejano): En Robert Nüßle conduïa pel cercle central i, veient a en Luitbert See desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pake+. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Finn Tremmel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del HSV 03 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): Al minut 8 un refús amb el peu d'en Manuel Campllonch va anar a parar als peus del Ludwig Kanzler que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 76 per Ludwig Kanzler va anar a parar a la creueta.