Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490689

Amistoso (Int., RC) 731490689 Información oficial sobre el partido 731490689 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Pimplarios Utd. Alineación oficial del equipo 'Pimplarios Utd.' en el partido 1 - 7 Virtusen pallo Alineación oficial del equipo 'Virtusen pallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Pimplarios Utd. Alineación oficial del equipo 'Pimplarios Utd.' en el partido 0 - 9 Virtusen pallo Alineación oficial del equipo 'Virtusen pallo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimplarios Utd.

Goles Goles

  • 104 Minuto 82 (Gol de penalti): Pimplarios aconseguia el 1 - 6 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Abel Maura al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fermín Cabrio de Pimplarios va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mauro Del Pinar que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Virtusen pallo

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Virtusen va ser finalitzada des de l'esquerra per Iyad Nour al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Iyad Nour va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Samuli Sunnarborg va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juho Airola sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 31 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 4 al marcador.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sławomir Dziewierski va augmentar l'avantatge de Virtusen a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Gojko Dunđerski va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Otso Jylhä-Ollila, que va ser qui va marcar 1 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Iyad Nour de Virtusen va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 32 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juho Airola es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Juho Airola quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Salvador Bruix, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuli Sunnarborg.