Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490569

Amistoso (RC) 731490569 Información oficial sobre el partido 731490569 en Hattrick

18.05.2024 22:00:00

FECEPEs Alineación oficial del equipo 'FECEPEs' en el partido 2 - 1 Sport Amora e Benfica Alineación oficial del equipo 'Sport Amora e Benfica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FECEPEs Alineación oficial del equipo 'FECEPEs' en el partido 2 - 0 Sport Amora e Benfica Alineación oficial del equipo 'Sport Amora e Benfica' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FECEPEs

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Klaus Maria Liliencron va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 32.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Al minut 93 els aficionats van embogir quan en Klaus Maria Liliencron va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de FECEPEs.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Karl Westenberg va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FECEPEs.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rui Hipólito va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Karl Westenberg del FECEPEs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Licínio Costa va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Ralph Bengtson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Tiago Leitão va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Al minut 99, Licínio Costa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ralph Bengtson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rui Hipólito de FECEPEs es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Sport Amora e Benfica

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Benfica eren letals, i Ciprian Cânduleţ va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rui Hipólito es va comportar com un juvenil al minut 59 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Benfica va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ciprian Cânduleţ, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 92, quan en Ciprian Cânduleţ va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 95 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Benfica va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Arnaldo Graça Fernandes, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 100 (Ocasión de contra por la izquierda): Benfica van sortir al contraatac al minut 100, però Fernando Clemente Bravo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Robert Krafft.