Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490504

Amistoso 731490504 Información oficial sobre el partido 731490504 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

FC sportin Alineación oficial del equipo 'FC sportin' en el partido 3 - 3 Joaqui CF Alineación oficial del equipo 'Joaqui CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC sportin Alineación oficial del equipo 'FC sportin' en el partido 3 - 0 Joaqui CF Alineación oficial del equipo 'Joaqui CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC sportin

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): sportin va reduir el marcador al minut 47 a 1 - 2 quan David Tafalla va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Celedonio Escarit arribés a peus de Bertín Colín, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a sportin el 2 - 2.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Josep Miquel Subirós, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. sportin es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Amb 7 minuts disputats, Ryan Powell gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Abel Plaza Ruiz va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El sportin va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Oliver Bengoechea la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de sportin Quim Feliu quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En David Tafalla no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Albino Pan Bajo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de sportin la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Josep Miquel Subirós de sportin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Bertín Colín de sportin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Joaqui CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 24 minuts, Marian Pilarski va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 34 minuts quan Massimo Bilardi va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Joaqui.
  • 161 Minuto 91 (Gol por el centro): Als 91 minuts de partit, Matei Bunescu de Joaqui va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.