Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490451

Amistoso (Int., RC) 731490451 Información oficial sobre el partido 731490451 en Hattrick

19.05.2024 22:00:00

LLANERO Alineación oficial del equipo 'LLANERO' en el partido 3 - 4 Buio Agonistico HTT Alineación oficial del equipo 'Buio Agonistico HTT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LLANERO Alineación oficial del equipo 'LLANERO' en el partido 4 - 0 Buio Agonistico HTT Alineación oficial del equipo 'Buio Agonistico HTT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LLANERO

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LLANERO contenien la respiració mentre en Wilhelm Feldbacher s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): LLANERO va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Harun Veli Yakutoğlu, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Osmund Brockhaus va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de LLANERO.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Osmund Brockhaus. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Mauricio Torres va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 el LLANERO va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mišo Meić no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wilhelm Feldbacher de LLANERO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Wilhelm Feldbacher se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Buio Agonistico HTT

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Claudio Abdelal va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 8, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Agonistico, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rinaldo Buongiorno es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador visitant Diego Caprioli va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 84 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Claudio Abdelal la va convertir en gol amb un remat de cap en Mattia Fantazzini tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 85 el marcador es va actualitzar: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Davide Ciotti va xutar magistralment una falta al minut 10 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gianni Casaluci de Agonistico es va guanyar la targeta groga merescudament.