Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490119

Amistoso (Int., RC) 731490119 Información oficial sobre el partido 731490119 en Hattrick

18.05.2024 20:00:00

Fc Koppikset Alineación oficial del equipo 'Fc Koppikset' en el partido 1 - 6 The Dark Slayers Alineación oficial del equipo 'The Dark Slayers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Fc Koppikset Alineación oficial del equipo 'Fc Koppikset' en el partido 0 - 7 The Dark Slayers Alineación oficial del equipo 'The Dark Slayers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Koppikset

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Koppikset va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jędrzej Działach, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cesare Ciofi de Koppikset amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Dark Slayers

Goles Goles

  • 125 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 0 el va marcar Abderraouf Darejawi a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 135 Minuto 14 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en David Parra va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Slayers prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Mikel Helguere.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): David Parra va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Slayers.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alessandro Recupero de Slayers va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 4 al marcador.
  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 5 s'ha de veure repetit: en Mami Dendategi de Slayers va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Abderraouf Darejawi, que no va perdonar.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Abderraouf Darejawi va augmentar l'avantatge de Slayers a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Timoteo Enrique Sarion va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 75, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Slayers van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fabio Mammoliti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.