Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731489728

Amistoso (Int.) 731489728 Información oficial sobre el partido 731489728 en Hattrick

19.05.2024 09:00:00

UOKS Sławin Lublin Alineación oficial del equipo 'UOKS Sławin Lublin' en el partido 3 - 1 Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
UOKS Sławin Lublin Alineación oficial del equipo 'UOKS Sławin Lublin' en el partido 4 - 2 Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,9 % 9,9 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UOKS Sławin Lublin

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Dominik Franecki la va rematar Igor Kozieł amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sławin el 1 - 1.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador Enrico Bortolotto de Sławin, després de 42 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Sławin va aconseguir el 3 - 1 quan Igor Kozieł va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Dominik Franecki, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Igor Kozieł gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Berasategui va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Karl-Oscar Ånghall va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cyprian Kubuj de Sławin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Uwe Ramoser de Sławin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Uvedal C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Karel Vitásek donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Uvedal va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 49, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Karel Vitásek.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Uvedal va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 50 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Stéphane Brechard ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.