Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731489699

Amistoso (Int., RC) 731489699 Información oficial sobre el partido 731489699 en Hattrick

19.05.2024 20:00:00

FC Kick and Rush Alineación oficial del equipo 'FC Kick and Rush' en el partido 5 - 2 Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC Kick and Rush Alineación oficial del equipo 'FC Kick and Rush' en el partido 9 - 0 Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido
Es un cenizo 8.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kick and Rush

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gwenn Messin la va rematar Sul Bang amb una magnífica volea que va fer pujar per a Kick el 1 - 0.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Kick va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 32 Gwenn Messin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Kick prenia la batuta de l'encontre al minut 78, quan en Reint ten Dam va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antti Neiglick va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dilan Schillewaert es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hannes Linzmeier. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Antti Neiglick, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Batalladores

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 30, quan Serafino Giaimo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Als 37 minuts de partit, Lázaro Arixón de Batalladores va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Clément Ferri va marxar de Dilan Schillewaert en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Batalladores van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Clément Ferri va encarar al porter al 20, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 239 Minuto 49 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vittorio Ingolotti va ridiculitzar a en Grégory Rigaud amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Fryderyk Frysztacki va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.