Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731489460

Amistoso (Int.) 731489460 Información oficial sobre el partido 731489460 en Hattrick

19.05.2024 20:00:00

flevolandjes Alineación oficial del equipo 'flevolandjes' en el partido 0 - 6 AlcobendasGP Alineación oficial del equipo 'AlcobendasGP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
flevolandjes Alineación oficial del equipo 'flevolandjes' en el partido 0 - 1 AlcobendasGP Alineación oficial del equipo 'AlcobendasGP' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flevolandjes

AlcobendasGP

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): En Josep Miquel Batle va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 12. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Kristian Kagie arribés a peus de Ramon Jesús Sabater, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a AlcobendasGP el 0 - 2.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de AlcobendasGP, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Josep Miquel Batle va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): El Ramon Jesús Sabater va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel AlcobendasGP. 0-4.
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Josep Miquel Batle va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al 63 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a AlcobendasGP augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Alejandro Carvajal es rifés el porter i marqués el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Carvajal va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Mateo Velásquez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Daniel Báez, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramon Jesús Sabater de AlcobendasGP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.