Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731489250

Amistoso (Int.) 731489250 Información oficial sobre el partido 731489250 en Hattrick

19.05.2024 09:00:00

KS Kletnia Alineación oficial del equipo 'KS Kletnia' en el partido 7 - 3 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
KS Kletnia Alineación oficial del equipo 'KS Kletnia' en el partido 8 - 1 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Kletnia

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 29 gràcies a la jugada de Torbjørn Davidsen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Torbjørn Davidsen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Kletnia es posava per davant!
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Kletnia va augmentar la diferència quan Torbjørn Davidsen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lucas Bonds-Brest va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Shëndet Zijani es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Thomas Rifflart va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 2.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Torbjørn Davidsen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 3 per a Kletnia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Lucas Bonds-Brest de Kletnia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Vecdet Gürsoy de Kletnia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Grimbergen Athletic

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Grimbergen van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 43, quan Nagarjuna Yadav va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 els aficionats de Grimbergen van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Jakob Flejsborg va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Gaetano Colasante va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Grimbergen va reduir diferències al marcador: 6 - 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alejandro Pavón que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tiberius Pop.