Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731488689

Amistoso (Int., RC) 731488689 Información oficial sobre el partido 731488689 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Deportivo Elviña Alineación oficial del equipo 'Deportivo Elviña' en el partido 1 - 0 Gekås Oldboys Alineación oficial del equipo 'Gekås Oldboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Elviña Alineación oficial del equipo 'Deportivo Elviña' en el partido 1 - 1 Gekås Oldboys Alineación oficial del equipo 'Gekås Oldboys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,7 % 34,1 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Elviña

Goles Goles

  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Iosif Dragomir va donar a Deportivo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Iosif Dragomir va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rufino Arellano va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Lorentz Norgård va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Isart Griso una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Lorentz Norgård va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Gekås Oldboys

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): El Oldboys va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 20 amb un llançament de falta perillós. En Karl-Åke Ljungborn però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Martin Ragngren, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Oldboys que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Martin Ragngren, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Niklas Ivarsson de Oldboys, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Martin Ragngren va fer una jugada per la banda esquerra, però Filemón Casaldaguilla va aturar el seu xut.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Oldboys Patrik Fagerberg quasi marca al minut 64 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Carl-Johan Falkbom l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrik Fagerberg de Oldboys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.