Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731488621

Amistoso (Int., RC) 731488621 Información oficial sobre el partido 731488621 en Hattrick

19.05.2024 09:00:00

Bitcoin BTC Alineación oficial del equipo 'Bitcoin BTC' en el partido 3 - 1 villar team Alineación oficial del equipo 'villar team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bitcoin BTC Alineación oficial del equipo 'Bitcoin BTC' en el partido 1 - 2 villar team Alineación oficial del equipo 'villar team' en el partido
Tiene suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bitcoin BTC

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del villar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Zbigniew Klar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bitcoin es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 43.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Bitcoin prenia la batuta de l'encontre al minut 53, quan en Zbigniew Klar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Szymon Czerwonka va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bitcoin, Zbigniew Klar, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Piotr Mackiewicz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Bitcoin va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marcin Kłusek la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Marek Czubała una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Mircea Cioancă va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Bitcoin ho intentava per la dreta per mitjà de Piotr Mackiewicz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maciej Kiciński de Bitcoin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

villar team

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de villar eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 40, Giancarlo Laera va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Del Puente va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El villar creava perill des de la dreta al minut 62, però en Szymon Motała, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Israel Gradilla desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Israel Gradilla de villar es va guanyar la targeta groga merescudament.