Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731488383

Amistoso (Int., RC) 731488383 Información oficial sobre el partido 731488383 en Hattrick

19.05.2024 04:00:00

Team Remnant Alineación oficial del equipo 'Team Remnant' en el partido 0 - 5 Paloheinän Pingviinit Alineación oficial del equipo 'Paloheinän Pingviinit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Team Remnant Alineación oficial del equipo 'Team Remnant' en el partido 0 - 4 Paloheinän Pingviinit Alineación oficial del equipo 'Paloheinän Pingviinit' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Remnant

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adriano Liaci de Remnant es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Thomas Bontenbroich de Remnant va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Paloheinän Pingviinit

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pingut prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en 李 (Li) 北俊 (Beijun).
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 35 de partit va donar a Pingut l'avantatge per 0 - 2. Olli Ståhlstedt en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Roope Glan va augmentar l'avantatge de Pingut a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Ryan Palmer de Pingut va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Roope Glan era molt més ràpid que el defensa Leo Fulci. Al minut 82, el jugador de Pingut va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 18 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 18, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Roope Glan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 284 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Al minut 83 de joc, Benedek Kozár de Pingut va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Benedek Kozár va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nguyễn Huy va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Pingut quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kustaa Mäki-Paavola va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olli Ståhlstedt de Pingut va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.