Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731488256

Amistoso (Int., RC) 731488256 Información oficial sobre el partido 731488256 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

giusk80 Alineación oficial del equipo 'giusk80' en el partido 1 - 4 calagahan Alineación oficial del equipo 'calagahan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
giusk80 Alineación oficial del equipo 'giusk80' en el partido 0 - 5 calagahan Alineación oficial del equipo 'calagahan' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

giusk80

Goles Goles

  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de giusk80 eren letals, i Raffaele Losasso va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.

calagahan

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miro Freitas Almeida quedar desmarcat i marcar per a calagahan al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 135 Minuto 12 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Robbie Hobson va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 2. L'experiència és un grau!
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, calagahan va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Castor Calderón, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a calagahan l'avantatge per 1 - 4. Gerrie van Anraat en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, el calagahan va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Timo Clauwens s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Haritz Armaiaga va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 32, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 209 Minuto 57 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Daniel Eduardo Agra? Un error clamorós seu va donar a Antonio Francardelli una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Robbie Hobson al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Gerrie van Anraat, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. calagahan va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77 en Janardo Viana va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniel Eduardo Agra de calagahan es va guanyar la targeta groga merescudament.