Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731488150

Amistoso (Int.) 731488150 Información oficial sobre el partido 731488150 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Frascomascota Alineación oficial del equipo 'Frascomascota' en el partido 1 - 6 paluce Alineación oficial del equipo 'paluce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Frascomascota Alineación oficial del equipo 'Frascomascota' en el partido 0 - 5 paluce Alineación oficial del equipo 'paluce' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frascomascota

Goles Goles

  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Frascomascota va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Josep Maria Esqué, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Diego Aguinaga que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Paco Sande Guzmán va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Gregori Gallegos, però l'estirada del porter va evitar el gol.

paluce

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Cassiano Lobato va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 30. 0 - 1 per a paluce.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Toma Teković va augmentar l'avantatge de paluce a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 41 (Gol de falta): Passaven 41 minuts quan en Cassiano Lobato va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Cassiano Lobato va aprofitar un error defensiu al minut 50, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a paluce.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 62 de partit va donar a paluce l'avantatge per 1 - 5. Cassiano Lobato en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de paluce, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Cassiano Lobato va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): paluce va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Vyacheslav Pekar va quedar-se sol davant el porter Alberto Melo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dario Hoytema ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Salvatore Citrani, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. paluce va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Dario Hoytema va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alberto Melo va estar atent i va desviar la pilota a córner.