Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487514

Amistoso (Int.) 731487514 Información oficial sobre el partido 731487514 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Vigosport Alineación oficial del equipo 'Vigosport' en el partido 3 - 0 Fotbal Club Sivela Alineación oficial del equipo 'Fotbal Club Sivela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vigosport Alineación oficial del equipo 'Vigosport' en el partido 2 - 0 Fotbal Club Sivela Alineación oficial del equipo 'Fotbal Club Sivela' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vigosport

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Vigosport prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Leopoldo Vaz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Amb 17 minuts jugats, en Josy Lommel va augmentar l'avantatge de Vigosport a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Vigosport va augmentar la diferència quan Josy Lommel no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Vigosport va estar a punt de marcar quan Jorge Barbecho va fer una passada impressionant a Admir Schubach, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Josy Lommel, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ron-Robert Ruge al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Josy Lommel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Jorge Barbecho de Vigosport va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Josy Lommel al minut 64 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aitor Mariño va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leopoldo Vaz de Vigosport la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fotbal Club Sivela

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Horaţiu Ţopa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 78 en Joonas Kostamoinen va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ivar Henriksen va impedir que reduïssin les diferències al marcador.