Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487489

Amistoso (Int.) 731487489 Información oficial sobre el partido 731487489 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido 0 - 1 ARISTE spa Alineación oficial del equipo 'ARISTE spa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido 1 - 2 ARISTE spa Alineación oficial del equipo 'ARISTE spa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,7 % 67,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Sombras

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): WHO van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Paolo Capossela no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): WHO van sortir al contraatac al minut 13, però Santiago Haro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Santiago Haro del WHO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Richárd Zámbó quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

ARISTE spa

Goles Goles

  • 170 Minuto 49 (Gol de falta): Orazio Verzotto va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 49. 0 - 1 per a ARISTE.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Karol Łysakowski. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Gustavo Rossi Neto de ARISTE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.