Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487232

Amistoso 731487232 Información oficial sobre el partido 731487232 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

P51Mustang Alineación oficial del equipo 'P51Mustang' en el partido 1 - 2 RCD Catalonia Alineación oficial del equipo 'RCD Catalonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
P51Mustang Alineación oficial del equipo 'P51Mustang' en el partido 3 - 0 RCD Catalonia Alineación oficial del equipo 'RCD Catalonia' en el partido
Tiene mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P51Mustang

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els seguidors del P51Mustang van tornar a saltar d'alegria al minut 60. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Petko Stoilov que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): P51Mustang enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 34 en Fabrizio Vanin ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Sid Ahmed Loudia el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Petko Stoilov va disposar d'una bona oportunitat al minut 37, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Botond Deák no oblidarà el que li va passar durant el minut 41. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 204 Minuto 56 (Ocasión de penalti): En Yiorgos Milonopoulos va errar un llançament des del punt de penal al minut 56. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 el P51Mustang va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jerzy Gnatowicz no va estar gens encertat.
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Yiorgos Milonopoulos tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Amaro Carlos Cartas va estar a punt d'empatar per a P51Mustang quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Justo Mosqueda va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de P51Mustang Amaro Carlos Cartas quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Aukiyupanki Aburto de P51Mustang va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Botond Deák es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

RCD Catalonia

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Catalonia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Josep Maria Tigell.
  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): El contraatac de Catalonia va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Josep Maria Tigell va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Josep Maria Tigell, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Josep Maria Tigell va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.