Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487214

Amistoso 731487214 Información oficial sobre el partido 731487214 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Richmans City FC Alineación oficial del equipo 'Richmans City FC' en el partido 3 - 6 F.C.Trampalona Alineación oficial del equipo 'F.C.Trampalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Richmans City FC Alineación oficial del equipo 'Richmans City FC' en el partido 3 - 2 F.C.Trampalona Alineación oficial del equipo 'F.C.Trampalona' en el partido
Tiene un resultado normal 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Richmans City FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Egoitz Fagola, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Richmans se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Adrián Ulloa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Richmans.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Egoitz Fagola es va introduir dins la defensa central al minut 53, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Utrillas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrián Ulloa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

F.C.Trampalona

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Negreiras van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 25, quan Oriol Monsonís va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 154 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Bogdan Gojdanić va significar el 3 - 2 al minut 59.
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 63 minuts Bogdan Gojdanić va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bogdan Gojdanić va treure un córner llarg cap al segon pal que en Oriol Monsonís, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 4.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jan Pilczuk va augmentar l'avantatge de Negreiras a 3 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Jan Pilczuk de Negreiras va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 6 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bogdan Gojdanić va fer una magnífica centrada, però la rematada de Oriol Monsonís va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.