Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487196

Amistoso (Int.) 731487196 Información oficial sobre el partido 731487196 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Pinteño del Arco F. C. Alineación oficial del equipo 'Pinteño del Arco F. C.' en el partido 3 - 0 Parma5 Alineación oficial del equipo 'Parma5' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pinteño del Arco F. C. Alineación oficial del equipo 'Pinteño del Arco F. C.' en el partido 4 - 0 Parma5 Alineación oficial del equipo 'Parma5' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinteño del Arco F. C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Pinteño va ser Harold Giraldo.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pinteño pel centre va donar un gran resultat: el gol de Giovanni Laus va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pinteño va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Denis Singer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Sean Clark va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pinteño.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Harold Giraldo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Giovanni Laus va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Roelf Spong, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Giovanni Laus, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Pinteño ho intentava per la dreta per mitjà de Sean Clark, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Giovanni Laus va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Parma5

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Parma5 va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Vynícius Braun es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 64 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir 広樹 (Hiroki) 榎本 (Enomoto) va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Evanderson Barbosa de Parma5 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, 広樹 (Hiroki) 榎本 (Enomoto) de Parma5 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.