Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487143

Amistoso (Int.) 731487143 Información oficial sobre el partido 731487143 en Hattrick

15.05.2024 22:50:00

Cóndor Andino F.C. Alineación oficial del equipo 'Cóndor Andino F.C.' en el partido 4 - 5 Nuneaton DK Alineación oficial del equipo 'Nuneaton DK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Cóndor Andino F.C. Alineación oficial del equipo 'Cóndor Andino F.C.' en el partido 4 - 4 Nuneaton DK Alineación oficial del equipo 'Nuneaton DK' en el partido
Tiene un resultado normal 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,5 % 37,4 % 31,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cóndor Andino F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 17 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 17. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Jannick Kelberger va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ankalli Gajardo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Cóndor empatava el partit, 2 a 2, al minut 26.
  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Unzaga va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 29.
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Cóndor no perdien la fe, i al minut 76 del partit, Pelentaro Orostegui va marcar el 4 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Valtteri Tiihonen del Cóndor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Nuneaton DK

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Nuneaton va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Kjeld Dyhr va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, Nuneaton es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Kjeld Dyhr es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Derman Mayruk va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 28. 2 - 3 per a Nuneaton.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 65 minuts quan Troels Drejer va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pepeu Petreski, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 4.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lucas Vasseur, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): El Nuneaton va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 39 amb un llançament de falta perillós. En Derman Mayruk però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Lucas Vasseur de Nuneaton va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lucas Vasseur després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miguel Ángel Ríos Martinez va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Troels Drejer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.