Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487104

Amistoso (Int., RC) 731487104 Información oficial sobre el partido 731487104 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

F.C. Wu-fu Alineación oficial del equipo 'F.C. Wu-fu' en el partido 5 - 1 Palmeiras R.P Alineación oficial del equipo 'Palmeiras R.P' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Wu-fu Alineación oficial del equipo 'F.C. Wu-fu' en el partido 2 - 1 Palmeiras R.P Alineación oficial del equipo 'Palmeiras R.P' en el partido
Tiene bastante suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,7 % 9,4 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Wu-fu

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Ülo Kaasik, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Wu-fu es posava per davant!
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Hilary Zagól va donar a Wu-fu un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Wu-fu va aconseguir el 3 - 1 quan Yiorgis Margiolis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Prospero Alioto la va rematar András Lipcsi amb una magnífica volea que va fer pujar per a Wu-fu el 4 - 1.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Wu-fu va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 71, quan Ülo Kaasik, sol dins l'àrea, va aconseguir el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Prospero Alioto va rebre molts aplaudiments. Al minut 62 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cătălin Fodolică de Wu-fu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Palmeiras R.P

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Eelco Croonen de Palmeiras va marcar de penal l'empat al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Hélvio Ladislau va marxar de Cătălin Fodolică en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Palmeiras van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hélvio Ladislau estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Julià Guitart, als 66 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Pavel Ilyushenko de Palmeiras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.