Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486979

Amistoso (Int.) 731486979 Información oficial sobre el partido 731486979 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

PEÑA BADALONA Alineación oficial del equipo 'PEÑA BADALONA' en el partido 4 - 3 Ryhmä Hau Alineación oficial del equipo 'Ryhmä Hau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PEÑA BADALONA Alineación oficial del equipo 'PEÑA BADALONA' en el partido 2 - 2 Ryhmä Hau Alineación oficial del equipo 'Ryhmä Hau' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,6 % 35,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEÑA BADALONA

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Johan Algreen de BDN, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Heribert Meya va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 42.
  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Johan Algreen va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. BDN empatava el partit, 3 a 3, al minut 54.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): BDN, atacant per l'esquerra al minut 60, va aprofitar el magnífic llançament de Ermanno Zapponi per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pericle Galiani. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bob Quavers de BDN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ryhmä Hau

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Ryhmä va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Reko Kaivosoja, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mirko Vilppunen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 170 Minuto 40 (Gol de falta): Abel Seixas va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 40. 1 - 2 per a Ryhmä.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Reko Kaivosoja es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Ryhmä creava perill des de la dreta al minut 27, però en Pablo Pérez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Matti Pirttijärvi desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Abel Seixas que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Ryhmä va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Antti Eksymä es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jyri Peltomaa de Ryhmä va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.