Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486882

Amistoso (Int., RC) 731486882 Información oficial sobre el partido 731486882 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 3 - 0 UABFC Alineación oficial del equipo 'UABFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 3 - 0 UABFC Alineación oficial del equipo 'UABFC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDELORS

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Miguel Ángel Machado va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de VALDELORS, Yonatan Aziel, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): VALDELORS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kusiyupanki Falconi va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): VALDELORS va augmentar la diferència quan Maximiliano Cardenal no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Nick Gratzke va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VALDELORS.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Sergey Bukatin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Krasimir Trifonov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Maximiliano Cardenal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Krasimir Trifonov al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yonatan Aziel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sandrinho Bannach.

UABFC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Amílcar Ferreira va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de UABFC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Damian Gibson va servir per deixar enrere el gegant Tuval Bergman al minut 27, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Al minut 57 en Chulián Mesa Tovar va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.