Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486878

Amistoso (Int., RC) 731486878 Información oficial sobre el partido 731486878 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido 1 - 4 Highbury Heroes FC Alineación oficial del equipo 'Highbury Heroes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido 3 - 1 Highbury Heroes FC Alineación oficial del equipo 'Highbury Heroes FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing de ruzafa

Goles Goles

  • 100 Minuto 53 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Guillermo Conxo va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): racing per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Bertrand Croot va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tõnn Raamat va ridiculitzar a en Assani Mady amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Peter Sheridan i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a racing, però el xut de Tõnn Raamat va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Alex Bonfante no oblidarà el que li va passar durant el minut 67. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Highbury Heroes FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Highbury prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Stanley Westlake.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Mark Gielgud de Highbury va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mark Gielgud va augmentar l'avantatge de Highbury a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Judd Barrett va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Highbury i marcant el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Stanley Westlake va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Highbury quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Stanley Westlake va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.