Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486862

Amistoso (Int., RC) 731486862 Información oficial sobre el partido 731486862 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

FC Bunis Revolution Alineación oficial del equipo 'FC Bunis Revolution' en el partido 4 - 0 Kitamura EC Alineación oficial del equipo 'Kitamura EC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Bunis Revolution Alineación oficial del equipo 'FC Bunis Revolution' en el partido 7 - 1 Kitamura EC Alineación oficial del equipo 'Kitamura EC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bunis Revolution

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adrián Eugui, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Revolution se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Revolution va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sergio Pascual Pérez des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Revolution va aconseguir el 3 - 0 quan Manfried Hasenöhrl va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Revolution va augmentar la diferència quan Sergio Pascual Pérez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Sergi Tàrrech va servir per deixar enrere el gegant Libório Santos Volpato al minut 78, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adrián Eugui de Revolution va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Kitamura EC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Revolution. La jugada d'estratègia del Kitamura per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francisco Carlos Genro va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Libório Santos Volpato quasi redueix la diferència al marcador al minut 52, però una gran estirada d'en Claudio Civelli va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.