Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486785

Amistoso (Int., RC) 731486785 Información oficial sobre el partido 731486785 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

CD Musho Betii Alineación oficial del equipo 'CD Musho Betii' en el partido 5 - 0 Burossia Horst Alineación oficial del equipo 'Burossia Horst' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Musho Betii Alineación oficial del equipo 'CD Musho Betii' en el partido 2 - 0 Burossia Horst Alineación oficial del equipo 'Burossia Horst' en el partido
Tiene bastante suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Musho Betii

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Musho s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Caubi Sandrini per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en David Reina va augmentar l'avantatge de Musho a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Marcos Guirado va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Musho, David Reina, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Musho va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rodrigo Alejandro Astolfo va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Als 68 minuts, Caubi Sandrini va ampliar l'avantatge de Musho amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Musho ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Carlos Udobro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Santigosa de Musho amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Burossia Horst

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Gert-Åke Hartér va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Hercule Bollion de Burossia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.