Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486726

Amistoso (Int., RC) 731486726 Información oficial sobre el partido 731486726 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 2 - 4 F.C. Primitempi 1987 Alineación oficial del equipo 'F.C. Primitempi 1987' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 0 - 3 F.C. Primitempi 1987 Alineación oficial del equipo 'F.C. Primitempi 1987' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonder FCA

Goles Goles

  • 105 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per David Carné va descol·locar totalment la defensa contrària i Brad Courtman no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Anton Nekotxea entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Wonder, un peu providencial d'en Kaleel Al-Sheikh va situar el 2-2 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anton Nekotxea de Wonder va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Primitempi 1987

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Philip Heinzer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mathias Daubenmerkl va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Luca Stellari quedar desmarcat i marcar per a Primitempi al minut 96. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 182 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Hynek Jíša va aprofitar un error defensiu al minut 98, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Primitempi.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Primitempi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Cadórniga va desviar el xut final de Otto Koljonen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Paweł Kempiak quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Hynek Jíša, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Sascha Zunner va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 57, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Cadórniga va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Primitempi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Hynek Jíša va quedar-se sol davant el porter Antonio Cadórniga, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kerwin Trick.