Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486687

Amistoso (Int., RC) 731486687 Información oficial sobre el partido 731486687 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Real Mandril CF Alineación oficial del equipo 'Real Mandril CF' en el partido 10 - 11 Sportfreunde Sibratsgfäll Alineación oficial del equipo 'Sportfreunde Sibratsgfäll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Mandril CF Alineación oficial del equipo 'Real Mandril CF' en el partido 0 - 3 Sportfreunde Sibratsgfäll Alineación oficial del equipo 'Sportfreunde Sibratsgfäll' en el partido
Array 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mandril CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alberto Verea va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ricardo Aribau la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 108 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de El mandril eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 108, Alberto Verea va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): El mandril van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 74 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ricardo Aribau no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Albert Ballester arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Helenio Costoia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Arnau Serres anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a El mandril.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de El mandril, Raúl Urbiso, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): Ricardo Aribau de El mandril va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Hugo Orlando Hereveri s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Jorge Solana de El mandril, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hugo Orlando Hereveri en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de El mandril, Baudelio Candal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de El mandril Alberto Verea no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hugo Orlando Hereveri es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de El mandril Akier Arana no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hugo Orlando Hereveri es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 8.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Hubert Hereu de El mandril, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hugo Orlando Hereveri en un bon llançament des del punt fatídic. 10 - 9.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de El mandril Paco Amorrortu va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Sportfreunde Sibratsgfäll

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 en Stefan Binkerhoff va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 111 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 111 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Teemu Ulvinen de Sportfreunde marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Sportfreunde va estar a punt d'empatar al 23 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Matteo Spinnato que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Matteo Spinnato ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Gabriel Ferk va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): Muharrem Mahsun va marxar per velocitat al minut 51 i va fer una passada de la mort a Alexander Völker, però aquest va fallar.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Philipp Hörst va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sportfreunde que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kenji Roach, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Sportfreunde va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 107, quan Teemu Ulvinen va quedar-se sol davant el porter Arnau Serres, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 109 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del El mandril. La jugada d'estratègia del Sportfreunde per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lasse Särkiniva va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kenji Roach.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Rafał Szargan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Gabriel Ferk de Sportfreunde és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Sportfreunde Lasse Särkiniva no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Arnau Serres es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Matteo Spinnato anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Sportfreunde.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Sportfreunde Davide Sossi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Arnau Serres es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Sportfreunde Hugo Orlando Hereveri no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Arnau Serres es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 8.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Alexander Völker va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 9.
  • 055 Minuto 136 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Philipp Hörst va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Sportfreunde a la tanda de penals: 10 - 10!
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): Kenji Roach va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 10 - 11.