Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486554

Amistoso (Int., RC) 731486554 Información oficial sobre el partido 731486554 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 0 - 4 SchnetzloFC Alineación oficial del equipo 'SchnetzloFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 1 - 1 SchnetzloFC Alineación oficial del equipo 'SchnetzloFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,1 % 43,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FutRoller F.C.

Goles Goles

  • 125 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Vanderlei Angelini va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Judikaël Boyer va disposar d'una bona oportunitat al minut 12, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan Judikaël Boyer des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Axel Pérez de Lucas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan de Dios Ponte no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Juan de Dios Ponte no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Judikaël Boyer.

SchnetzloFC

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 9, en Marek Jarek del SchnetzloFC va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Robert Filliger que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Meinrad Lysser estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Roli Lauer va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 44.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): Hartvig Wolf va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a SchnetzloFC gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): SchnetzloFC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Rafi Abdulsalam va quedar-se sol davant el porter Antonio Paz Fajardo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Marek Jarek de SchnetzloFC va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 43 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Joan Secanell quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonio Paz Fajardo, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafi Abdulsalam de SchnetzloFC es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.