Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486396

Amistoso (Int.) 731486396 Información oficial sobre el partido 731486396 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

O Rápido das Cascas F.C. Alineación oficial del equipo 'O Rápido das Cascas F.C.' en el partido 2 - 0 FC Strach Alineación oficial del equipo 'FC Strach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
O Rápido das Cascas F.C. Alineación oficial del equipo 'O Rápido das Cascas F.C.' en el partido 4 - 1 FC Strach Alineación oficial del equipo 'FC Strach' en el partido
Tiene mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Rápido das Cascas F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Rápido s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Jorge Solorzano per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Paulí Fàbregues va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Paulí Fàbregues una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Ricky Lacsamana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Paulí Fàbregues, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

FC Strach

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nunzius Righenzi va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Floor Dreverhaven aquest no va estar a l'altura.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Tomáš Melíšek va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 264 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Passat el minut 41 de partit, Strach va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Lukas Gessenauer, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Hynek Rejmont quasi aconsegueix empatar per Strach al minut 65, però Mauricio Samper va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Strach van seguir progressant per la banda dreta. Floor Dreverhaven va tenir la seva oportunitat al minut 73, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Martin Nekuda de Strach va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomáš Melíšek de Strach va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vinicius Pedro Cuniã de Strach es va guanyar la targeta groga merescudament.