Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486389

Amistoso (Int.) 731486389 Información oficial sobre el partido 731486389 en Hattrick

19.05.2024 09:30:00

FK Hearts of Iron Alineación oficial del equipo 'FK Hearts of Iron' en el partido 1 - 1 Silenus C.F. Alineación oficial del equipo 'Silenus C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Hearts of Iron Alineación oficial del equipo 'FK Hearts of Iron' en el partido 0 - 1 Silenus C.F. Alineación oficial del equipo 'Silenus C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Hearts of Iron

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Hearts el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nicu Milonean va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Simon Unterrainer va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En René Fleischmann va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 37 en Simon Unterrainer ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Thankred Zollondz el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El Hearts va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Moritz Trautsamwieser va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hearts va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Simon Unterrainer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Silenus C.F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Michał Dolata de Silenus va marcar de penal l'empat al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Michał Dolata va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Silenus va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Robert Matocha va desviar el xut final de Dries Alting després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Michał Dolata, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Silenus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniele Capitanio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Daniel Kult va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mario Bogensperger va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Daniel Kult va estar a punt de posar per davant a Silenus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Robert Matocha va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Abel Fideu de Silenus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philip Nauen de Silenus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Santi Otaño de Silenus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.