Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486320

Amistoso (Int.) 731486320 Información oficial sobre el partido 731486320 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Beach F.C. Alineación oficial del equipo 'Beach F.C.' en el partido 5 - 2 Carcavelos Clube de Futebol Alineación oficial del equipo 'Carcavelos Clube de Futebol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Beach F.C. Alineación oficial del equipo 'Beach F.C.' en el partido 4 - 0 Carcavelos Clube de Futebol Alineación oficial del equipo 'Carcavelos Clube de Futebol' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beach F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Iurgi Moragas facilitava les coses al Beach amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Beach, atacant per l'esquerra al minut 44, va aprofitar el magnífic llançament de Alberto Ferollet per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Beach va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Luka Zambata, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jury Alesin que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Oscar Gurel va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Beach va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jury Alesin des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Beach per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Massimo Cabass, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Beach va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Massimo Cabass va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dario Araújo.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alberto Ferollet va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Luis Vieítez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Pablo Fuenllana de Beach va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pablo Fuenllana de Beach per doble groga al minut 41.

Carcavelos Clube de Futebol

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Myo Zaya que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a C.C.F..
  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 62, el jugador visitant Myo Zaya va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Batista Conceição Rosa va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El C.C.F. va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Luís Caetano Silva Ribeiro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alan Nunes Figueiredo de C.C.F. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.