Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486168

Amistoso (Int., RC) 731486168 Información oficial sobre el partido 731486168 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Vulvitas Vulgaris Alineación oficial del equipo 'Vulvitas Vulgaris' en el partido 0 - 1 Isha Yoga Fanhais Center Alineación oficial del equipo 'Isha Yoga Fanhais Center' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vulvitas Vulgaris Alineación oficial del equipo 'Vulvitas Vulgaris' en el partido 1 - 1 Isha Yoga Fanhais Center Alineación oficial del equipo 'Isha Yoga Fanhais Center' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,6 % 10,8 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vulvitas Vulgaris

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vulvitas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro Rotaetxe va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Yigal Azoulay va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jakob Dolega, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 223 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro Rotaetxe va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paride Guandalini de Vulvitas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mateo Piñoi de Vulvitas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Vulvitas Alejandro Rotaetxe, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Kassu Hyvärinen. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Raül Bassó de Vulvitas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Vulvitas, José Quintero, col·locà la pilota just a les mans d'en Kassu Hyvärinen. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Vulvitas, Jakob Dolega, col·locà la pilota just a les mans d'en Kassu Hyvärinen. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Ortzadar Bernartena de Vulvitas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Dean Waterland xutant per a Vulvitas va fer anar la pilota just on la volia, però Kassu Hyvärinen, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Isha Yoga Fanhais Center

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Rogério Pinto, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Abel Gomes va marcar al minut 53 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 207 Minuto 96 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jesus Carlos Roque va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amaro de Almeida es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Fanhais, Marinho Santilhana, col·locà la pilota just a les mans d'en Delfí Alberch. El marcador: 0 - 0.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Agostinho Cruz Mendes, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Delfí Alberch va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Fanhais i 0 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jesus Carlos Roque va xutar fora per a Fanhais, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Fanhais Aniceto Alexandre, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Delfí Alberch. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Amaro de Almeida de Fanhais va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Fanhais Vasco Camané va intentar enganyar Delfí Alberch amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Fanhais Abel Gomes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Delfí Alberch es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 1.