Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486082

Amistoso (Int.) 731486082 Información oficial sobre el partido 731486082 en Hattrick

18.05.2024 10:00:00

KONTEST UNITED Alineación oficial del equipo 'KONTEST UNITED' en el partido 4 - 2 Ninxuls Alineación oficial del equipo 'Ninxuls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KONTEST UNITED Alineación oficial del equipo 'KONTEST UNITED' en el partido 2 - 1 Ninxuls Alineación oficial del equipo 'Ninxuls' en el partido
Tiene suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KONTEST UNITED

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Alfreð Gauksson va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bas Jan Kamperman va treure un córner llarg cap al segon pal que en Cristian Puchianu, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Silvio Pillittu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a KONUTD.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de KONUTD a 4 - 2. Uns Chaabo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Martín Chías no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Axel Kärkkäinen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El KONUTD ho intentava per la dreta per mitjà de Silvio Pillittu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Ninxuls

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): En Ionuţ-Gabriel Galiş donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 19 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 62, el jugador visitant Carles Albert Pomar va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ionuţ-Gabriel Galiş al minut 21, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Maksymilian Poznański va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Víctor Estella des de l'esquerra.
  • 250 Minuto 75 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Ninxuls l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 75, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Víctor Estella de Ninxuls va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.