Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486039

Amistoso (Int.) 731486039 Información oficial sobre el partido 731486039 en Hattrick

18.05.2024 10:00:00

ContiTech Timisoara Alineación oficial del equipo 'ContiTech Timisoara' en el partido 5 - 0 Machunbared 2.0 Alineación oficial del equipo 'Machunbared 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ContiTech Timisoara Alineación oficial del equipo 'ContiTech Timisoara' en el partido 4 - 0 Machunbared 2.0 Alineación oficial del equipo 'Machunbared 2.0' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ContiTech Timisoara

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): ContiTech va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Traian-Radu Zamfir va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): En Emil Miron conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): ContiTech va augmentar la diferència quan Traian-Radu Zamfir no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ioan Strujan es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vilém Řimnáč va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Veljko Nedeljković, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Traian-Radu Zamfir de ContiTech va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Vilém Řimnáč una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Carlos Rubio Torrecilla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Eugen Cheţan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Rubio Torrecilla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vilém Řimnáč va rematar alt.

Machunbared 2.0

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jongilanga Lenshina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.