Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731485703

Amistoso (Int.) 731485703 Información oficial sobre el partido 731485703 en Hattrick

18.05.2024 10:00:00

CSA.STEAUA BUCURESTI Alineación oficial del equipo 'CSA.STEAUA BUCURESTI' en el partido 5 - 0 Crimson Forest Alineación oficial del equipo 'Crimson Forest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CSA.STEAUA BUCURESTI Alineación oficial del equipo 'CSA.STEAUA BUCURESTI' en el partido 4 - 0 Crimson Forest Alineación oficial del equipo 'Crimson Forest' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSA.STEAUA BUCURESTI

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): CSA.STEAUA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Artemio Scaldaferro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CSA.STEAUA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ender Amaya progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Amb 48 minuts jugats, en Arnoud Mual va augmentar l'avantatge de CSA.STEAUA a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Emil Boćkowski la va convertir en gol amb un remat de cap en Ender Amaya tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 66 el marcador es va actualitzar: 4 - 0.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Yiorgos Kommatos va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 72 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): CSA.STEAUA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Arnoud Mual ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El CSA.STEAUA ho intentava per la dreta per mitjà de Emil Boćkowski, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Emil Boćkowski va rematar alt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Artemio Scaldaferro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Bryan Kruger de CSA.STEAUA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artemio Scaldaferro de CSA.STEAUA es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.

Crimson Forest