Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731485225

Amistoso (Int.) 731485225 Información oficial sobre el partido 731485225 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

adelante companieros Alineación oficial del equipo 'adelante companieros' en el partido 2 - 5 Fornieles F.C Alineación oficial del equipo 'Fornieles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
adelante companieros Alineación oficial del equipo 'adelante companieros' en el partido 0 - 7 Fornieles F.C Alineación oficial del equipo 'Fornieles F.C' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

adelante companieros

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): companieros va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Giuliano Aresu, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Giulio Nemano que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): companieros va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Carlo Maria Iliano la va transformar en el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Thomas Marcaccio de companieros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fornieles F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Guerschom Kone va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Egarenses, Astolfo Tassone, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Juri Calamari va augmentar l'avantatge de Egarenses a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Jesús Toledo de Egarenses va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Astolfo Tassone era molt més ràpid que el defensa Marco Galeandro. Al minut 80, el jugador de Egarenses va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 4.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Víctor Stănescu va aprofitar un error defensiu al minut 82, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a Egarenses.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Félix Freire. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Juri Calamari va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Toktamış Doruk va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gianluca Lorenzetti no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Romualdo Casares estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Javier Bruurs després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vincenzo Nevola va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Vincenzo Nevola va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jesús Toledo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.