Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731485032

Amistoso (Int., RC) 731485032 Información oficial sobre el partido 731485032 en Hattrick

18.05.2024 19:15:00

beachiclettas Alineación oficial del equipo 'beachiclettas' en el partido 4 - 3 Atlético López Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético López Salinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
beachiclettas Alineación oficial del equipo 'beachiclettas' en el partido 4 - 1 Atlético López Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético López Salinas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

beachiclettas

Goles Goles

  • 101 Minuto 52 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Hans Huttenlauch trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 105 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 64, Rafał Bielat va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Alphonse Gagnon que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): beachiclettas s'avançava al marcador al minut 65, després d'un rebot que va caçar en Luciano Bertocchi per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alphonse Gagnon es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Guschti Schleuniger del beachiclettas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Giovanni Bisin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Guschti Schleuniger va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Atlético López Salinas

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mathias Sejourne va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jorge Carnicer, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 154 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 els visitants van aconseguir el 4 - 3 quan Eddie Fritsch va afusellar el porter des del punt de penal.