Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731484950

Amistoso (Int., RC) 731484950 Información oficial sobre el partido 731484950 en Hattrick

15.05.2024 10:50:00

Partizan Bern Alineación oficial del equipo 'Partizan Bern' en el partido 4 - 5 NasticStar Alineación oficial del equipo 'NasticStar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Partizan Bern Alineación oficial del equipo 'Partizan Bern' en el partido 1 - 1 NasticStar Alineación oficial del equipo 'NasticStar' en el partido
Tiene bastante suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,1 % 13,4 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Partizan Bern

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 17 minuts, Sylvain Fiume va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Partizan va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 23 Blerim Wernly va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Sylvain Fiume va sorprendre Giorgio Frizzera amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Xavier Belding va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Partizan que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Denis Kost va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 90, i va passar la pilota a Vincent Hugi, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 111 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sylvain Fiume va estar a punt d'acabar en gol al minut 111, però el porter visitant Giorgio Frizzera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Winfried Landis de Partizan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ezechiele Venanzi de Partizan es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 69 (Evento clima: SE: Support player boost failed): Malgrat les nobles intencions d'en Norman Thill, les seves accions no tenien cap impacte positiu en els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Partizan Vincent Hugi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Bartolomeo Falcetta de Partizan va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Partizan, Denis Kost, col·locà la pilota just a les mans d'en Giorgio Frizzera. El marcador: 3 - 3.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Xavier Belding va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Partizan a la tanda de penals: 4 - 3!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Blerim Wernly va xutar fora per a Partizan, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Norman Thill, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Giorgio Frizzera va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Partizan i 4 - 4 al marcador.

NasticStar

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador visitant 郑 (Zheng) 融霖 (Ronglin) va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 19 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 en Marlon Beer va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Gerold Hafen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Micky Brabiralung no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en David Sandalines s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de NasticStar, Giorgio Frizzera, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de NasticStar Mauro Manzanares, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gerold Hafen. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Daniel Castellano xutant per a NasticStar va fer anar la pilota just on la volia, però Gerold Hafen, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): 郑 (Zheng) 融霖 (Ronglin) de NasticStar va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Micky Brabiralung de NasticStar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gerold Hafen en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Noel Iruzbieta va clavar el 4 - 5 per a NasticStar amb una precisió mil·limètrica.