Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731484387

Amistoso (Int.) 731484387 Información oficial sobre el partido 731484387 en Hattrick

15.05.2024 10:45:00

Vaumarcus FC Alineación oficial del equipo 'Vaumarcus FC' en el partido 0 - 3 FC Fourre Alineación oficial del equipo 'FC Fourre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vaumarcus FC Alineación oficial del equipo 'Vaumarcus FC' en el partido 4 - 1 FC Fourre Alineación oficial del equipo 'FC Fourre' en el partido
Es un cenizo 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vaumarcus FC

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Vaumarcus va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 73 que Léonard Coton no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

FC Fourre

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fourre va ser finalitzada des de l'esquerra per Jakob Løken al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pacífico Davalillos va augmentar l'avantatge de Fourre a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Svetozar Dameski va augmentar l'avantatge de Fourre a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fourre, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Svetozar Dameski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Pacífico Davalillos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vaumarcus. La jugada d'estratègia del Fourre per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pacífico Davalillos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Fourre van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Võ Xuân Đức va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Geoffrey Arnaud va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joni Kirves de Fourre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pyry Toppila es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Gontran Dernoncourt de Fourre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.