Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731484215

Amistoso (Int.) 731484215 Información oficial sobre el partido 731484215 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

moscioli portonovo team Alineación oficial del equipo 'moscioli portonovo team' en el partido 2 - 2 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
moscioli portonovo team Alineación oficial del equipo 'moscioli portonovo team' en el partido 4 - 1 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
Tiene mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moscioli portonovo team

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Shadman Hashemi es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deportiva. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Benito Columbano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del portonovo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El portonovo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ariel Bassoken la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Egidio Ciuffo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Egidio Ciuffo va estar a punt de marcar al minut 81 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): portonovo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kamil Ignatowski en un 1 contra 1 amb el porter Rajko Pejaković, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Deportiva

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Donato Callobre que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Deportiva.
  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Juraj Čabiňák la va convertir en gol amb un remat de cap en Abel Júlio tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 31 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juraj Čabiňák va fer una magnífica centrada, però la rematada de Francesco Ripani va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Arturo Robledo Villa de Deportiva va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Donato Callobre va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Deportiva quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juraj Čabiňák va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesco Ripani de Deportiva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.