Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731483400

Amistoso 731483400 Información oficial sobre el partido 731483400 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

R.C.D. Roqueñol Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Roqueñol' en el partido 2 - 1 Penya Jove Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Penya Jove Sa Torre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D. Roqueñol Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Roqueñol' en el partido 0 - 2 Penya Jove Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Penya Jove Sa Torre' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Roqueñol

Goles Goles

  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Américo Martins de Roqueñol va aconseguir igualar el partit al minut 74, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): El porter de Roqueñol va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Emmanuel Dave va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Américo Martins, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Emad Farmanian de Roqueñol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Penya Jove Sa Torre

Goles Goles

  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pablo Montilla que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Penya Jove.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Jonhard Christiansen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Penya Jove va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Gianni Allegrezza va quedar-se sol davant el porter Maíz Romero García, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): János Árva va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Maíz Romero García va aconseguir desviar el seu xut a córner.