Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731482917

Amistoso (RC) 731482917 Información oficial sobre el partido 731482917 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Club de Futbol La Torre Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol La Torre' en el partido 0 - 3 Lokomotiv Estafa Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Estafa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club de Futbol La Torre Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol La Torre' en el partido 0 - 2 Lokomotiv Estafa Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Estafa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de Futbol La Torre

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de La Torre va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nameni Tyesi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joaquín Resa, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lokomotiv Estafa

Goles Goles

  • 135 Minuto 7 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Martín Balaguer Callejón de Lokomotiv va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Martín Balaguer Callejón va aprofitar un error defensiu al minut 10, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Lokomotiv.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Iñigo Bordabehere va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 75, i va fer pujar el 0 - 3 per a Lokomotiv.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Yeo Yau Beng va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pepe Pascual Arana va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del La Torre. La jugada d'estratègia del Lokomotiv per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Martín Balaguer Callejón va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 280 Minuto 19 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 19 per Yeo Yau Beng va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Maciej Kida va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Martín Balaguer Callejón, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lokomotiv va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Martín Balaguer Callejón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pepe Pascual Arana, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Maciej Kida va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 78, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Martín Balaguer Callejón de Lokomotiv va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.